Algemeen

Ik wil graag een proefles volgen - hoe gaat dit?

Bij Elevation Freerun krijg je 2 gratis proeflessen. Daarna kan je je inschrijven voor de lessen. Schrijf je in voor een proefles via het proeflesformulier. Je ontvangt van ons een bevestiging met meer informatie over de les.

Ik wil mij graag inschrijven - hoe gaat dit?

Leuk! Je kan je inschrijven via het inschrijfformulier. Je ontvangt van ons een bevestiging met meer informatie. Bij inschrijving ga je akkoord met de algemene voorwaarden. 

Ik wil graag meer informatie over de freerunlessen - waar vind ik dit?

Op deze pagina kan je meer informatie vinden over de lessen, de locaties, de kidslessen, de tarieven en de tijdstippen. Ben je benieuwd naar de hoeveelheid lesdagen en de jaarplanning inclusief de vakanties? Deze kan je hier vinden.

Wanneer zijn de vakanties en feestdagen?

De lessen van Elevation Freerun lopen (meestal) gelijk aan de schoolvakanties en feestdagen. Op deze pagina vind je gehele jaarplanning + feestdagen. De lessen gaan dan niet door.

Mijn kind is 7 jaar - kan hij/zij meedoen met een proefles?

Onze reguliere freerunning lessen starten vanaf 8 jaar (uitgezonderd de speciale kidslessen in Zwolle van 4/7 jaar). Denk je dat je kind goed meekomt in een groep vanaf 8 jaar? Dan is het mogelijk om een proefles te komen volgen. In overleg met de docent zullen we kijken of hij/zij de lessen goed oppakt.

Mijn kind is 3 jaar - kan hij/zij meedoen met een proefles voor de kidsfreerunning?

Bij de EFKIDS lessen hanteren wij helaas een iets strakkere leeftijdsgrens. Uit ervaring blijkt dat lessen voor kinderen onder de 4 jaar niet (altijd) goed aansluiten. Is je kind nog geen 4? Dan raden we aan om nog éven te wachten met aanmelden voor een proefles.

Mag ik als ouder blijven kijken bij een les?

Het is helaas niet toegestaan om te blijven kijken bij een reguliere les. Komt je kind voor een proefles? Dan maken wij een uitzondering en mag je (een gedeelte van) de les bijwonen.

Mag mijn kind een vriend(je) of vriendin(netje) meenemen naar de les?

Een vriend(je) of vriendin(netje) meenemen is alleen toegestaand als hij/zij ook écht geïnteresseerd is in de lessen van Elevation Freerun. Het is dan wel altijd nodig om een proeflesformulier in te vullen via onze website i.v.m. de standaardgegevens en noodnummers die wij nodig hebben.

Het is helaas niet mogelijk om zomaar iemand mee te nemen.

Ik heb mijn bidon, jas of iets anders laten liggen in de zaal, wat nu?

Gevonden voorwerpen laten wij achter bij de gevonden voorwerpen of centrale plek van de sportaccommodatie. Wij nemen geen gevonden voorwerpen mee naar huis. Ben je iets verloren? Kijk dan bij de sportaccommodatie of neem contact met ze op!

Ik wil aanmelden voor een (proef)les, maar hij staat op VOL. Wat nu?

Wij hanteren in onze lessen een maximum aantal leerlingen per groep. Dit hebben wij zorgvuldig uitgezocht, waarbij we bijvoorbeeld rekening houden met het aantal beschikbare docenten en de grootte van de (gym)zalen. Zo kunnen we de kwaliteit bieden waar we voor staan: persoonlijk, professioneel en gepassioneerd. Het is helaas NIET mogelijk om in te schrijven voor een (proef)les die op vol staat. We hanteren ook geen wachtlijsten: je kan een ander lesmoment kiezen om te starten met de (proef)les.

Mocht er een plekje vrijkomen in het favoriete uur, dan kunnen wij het lesmoment makkelijk omzetten. Het is belangrijk dat je na de inschrijving een mail stuurt naar info@elevationfreerun.com, zodat we weten dat je een bepaalde voorkeur voor een lesuur hebt. Wij houden hier rekening mee.

Lidmaatschap

Wat betaal ik voor het lidmaatschap?

De volgende tarieven gelden bij Elevation Freerun

  • Voor de kidslessen van 4 t/m 7 jaar betaal je €30,00 per maand.
  • Voor de 8+ lessen betaal je €25,00 per maand voor 1x in de week trainen.
  • Voor de 8+ lessen betaal je €42,50 per maand voor 2x in de week trainen.

Elk jaar zal Elevation Freerun 34 lessen verzorgen. Tijdens de schoolvakanties en op feestdagen is er geen les. Mocht er wegens omstandigheden een les niet door kunnen gaan, dan zal deze worden ingehaald tijdens de bufferweken aan het einde van het seizoen. De contributie is opgebouwd uit de kosten voor zaalhuur, EF-docenten, een vakantieactiviteit en een toffe eindjam, exclusief voor EF-leden.

Waarom betaal ik in de vakanties door?

Bij Elevation Freerun betaal je een seizoensbedrag welke is opgedeeld in 12 maanden.

In totaal ontvang je 34 lessen en om het bedrag van de contributie te verspreiden betaal je in de vakanties gewoon door. De contributie is opgebouwd uit de kosten voor zaalhuur, EF-docenten, een vakantieactiviteit en een toffe eindjam (exclusief voor de leden van EF!) Benieuwd wat dat inhoudt? Check dan de te gekke aftermovie van de FINAL JAM in 2021 -> aftermovie!

Ik wil mijn persoonsgegevens of iets anders wijzigen - waar moet ik zijn?

Wijzigingen die administratief zijn (zoals het veranderen van adresgegevens, bankgegevens of het veranderen van je lidmaatschap) mag je doorgeven aan info@elevationfreerun.com. De docent van de les kan deze wijzigingen niet zelf aanpassen, dus gelieve direct doorgeven bij de administratie van Elevation Freerun.

Ik wil mij uitschrijven - hoe werkt dit?

Uitschrijven bij Elevation Freerun kan alleen op dezelfde manier als het inschrijven, via onze website. Hier kan je het uitschrijfformulier invullen, je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Houdt er rekening mee dat je lidmaatschap de eerste 12 maanden vast is (en daarna met een opzegtermijn van één maand). Uitschrijven voor het termijn van 12 maanden is dan ook niet mogelijk! Wil je je toch uitschrijven? Dan beëindigen wij je lidmaatschap op het eerst mogelijke moment.