Wij zijn Elevation Freerun!

Elevation Freerun is in 2018 ontstaan vanuit een verlangen om kwalitatief goede lessen aan te bieden in de regio Gelderland en Overijssel, om zo een actief onderdeel te zijn binnen de Freerun Community.

Elevation Freerun richt zich op de 5 fundamenten van het Freerunnen.

-> Fun
-> Freedom
-> Fitness
-> Friendship
-> Fullfillment

Wij zijn een jong team van ervaren Freerunners/trainers. Naast de lessen die we aanbieden zijn we ook actief als CREW en zijn we voortdurend op zoek naar inspiratie en creativiteit om zo elke dag nieuwe stijlen en manieren van bewegen te ontdekken en ons te ontwikkelen.

We zijn professionele aanbieders van lessen, workshops en trainingen op het gebied van Freerunning en Parkour.

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Zowel fysiek, mentaal als sociaal groeien en ontwikkelen door met elkaar aan je eigen doelen te werken.

Progress Together!
MEER OVER ONZE LESSEN

Persoonlijk & Professioneel

Wij willlen een draagvlak zijn in de freerun community en daarbij op een veilige en adequate manier de filosofie en principes van Parkour en Freerunning doorgeven.

Elevation Freerun is gefundeerd op het relationele aspect: wij vinden het erg belangrijk een veilige omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.
Daarbij werken wij vanuit de gedachtegang dat iedereen waardevol is en dat iedereen recht heeft op het kunnen ontwikkelen van zichzelf. Daarom ligt de nadruk bij Elevation Freerun op persoonlijk contact en individuele aandacht.

Community

Wij streven er naar om draagvlak te creëren voor de Freerun Community in de regio en een plek te zijn waar wij onze passie kunnen delen met de jongeren.
We willen een  plek zijn waar beoefenaars van alle verschillende niveaus kunnen trainen. Het gaat ons niet alleen om het trainen, maar ook om een community te zijn. Elevation (Freerun); to raise or being raised to a higher level.

Elevation Freerun streeft er daarnaast naar om een begrip te worden binnen en buiten Nederland, en in de toekomst een eigen in- en outdoor gym(s) te realiseren om te zorgen voor maximale potentie ontwikkeling.

Check This Out

What the kids say about us

“Elevation freerun is voor mij meer dan sport, het is met je vrienden zijn en je grenzen verleggen.”

JustinLeerling

“Het voelt als een familie, er zijn weinig groepen waar ik me zo op mijn gemak voel!”

JohanLeerling

“De trainingen zijn super leuk en leerzaam. In een korte tijd heb ik al een paar nieuwe tricks geleerd en daar ben ik blij mee! De trainers zijn ook erg aardig en ze willen je graag op weg helpen om nieuwe tricks te leren.”

TijsLeerling
En natuurlijk ook

What the grown-up’s say about us

Mijn zoon Joey (13 jaar) wilde graag sporten. Maar door zijn beperkingen ASS en angststoornissen lukte het ons niet de juiste sport/vereniging te vinden. Joey is al heel lang fan van de sport Freerunning en toen ik deze training zag, wilde hij dit heel graag proberen. Wij zijn samen gaan kijken en wat blijkt… hij is hier helemaal op zijn plek. Als trainer heb je met Joey geduld nodig en moet je hem ruimte geven. Joey voelt zich helemaal op zijn gemak bij David en vraagt hem zelfs om hulp om nog iets meer te kunnen leren. Joey is enorm veranderd sinds hij meedoet met deze trainingen. Hij heeft meer zelfvertrouwen gekregen en is zelfstandiger geworden. Ik ben blij dat mijn zoon de trainingen van David volgt en ik hoop echt dat hij dit nog heel lang blijft doen.

Carmen du Marchie SarvaasTevreden moeder

Vanaf het moment dat Elevation hier begon is mijn zoon van de partij. Wat een plezier stralen de mannen van Elevation Freerun uit. Ze weten keer op keer hun passie aan de kids over te dragen. De kinderen onderling gaan ook leuk met elkaar om. Mijn zoon vindt het gewoonweg top!

Joy StarTevreden moeder

Elevation Freerun geeft onze zoon uitdagende freerun lessen waarin ze het beste in hem naar boven halen. Ook organiseren ze één keer peer jaar een leuke 'JAM'. Docenten zijn betrokken, gemotiveerd en betrouwbaar.

Ralph WillemsenTevreden vader

Na een vervelende ervaring bij een andere club, hadden we hier binnen een dag antwoord en kon onze zoon meedoen met een proefles. Dit wilde hij al jaren en nu was het zover.
Met veel plezier gaat hij iedere week naar zijn les. De trainers brengen met veel passie hun passie over op de volgende generatie.

AnoniemTevreden moeder

Maak kennis met onze partners!

Wil je meer weten over onze partners? Klik op het logo!

En wist je dat… we met CompassionNL een hele bijzondere samenwerking hebben? benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan gauw verder!