Toffe, enthousiaste en leerzame freerunning workshops.

Elevation freerun biedt Freerunning workshops op maat aan. Maak kennis met het begrip freerunning en leer meteen gave moves!

Wij hebben ervaring met workshops voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Freerunning is een gave sport om jezelf op alle vlakken te ontwikkelen, van het fysieke aspect tot het mentale aspect.

Freerunning, wat officieel begonnen is als trainings/vlucht-methode (Parcour du Combattant) in het Franse leger, heeft in de loop van de jaren heel wat innovaties gezien en is daardoor ontzettend gegroeid! In de workshop zal voor iedereen genoeg uitdaging zitten. Op ieders eigen niveau zullen wij een mooi beleving neerzetten. Een workshop freerunning sluit altijd aan, wij denken graag mee!

WAT GAAN WE DOEN?
In onze workshops wordt kort verteld over de geschiedenis van freerunning: wat houdt het eigenlijk in? Vervolgens wordt op een veilige en adequate manier de basis van het freerunnen doorgenomen:
-> De deelnemers leren verschillende (spring) technieken om over obstakels heen te komen
-> Ze leren hoe je bepaalde salto’s kunt maken en natuurlijk hoe je daarbij veilig kan landen!
-> Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor experimenteren en het ontdekken van je kwaliteiten als (wie weet toekomstig) freerunner!

WORKSHOP BOEKEN

ZET ONS IN VOOR

WIST JE DAT….

Wij ook op locatie kunnen komen met onze toffe freerunning setup? Heb je geen (gym) zaal tot je beschikking of wil je graag iets buiten organiseren? Check dan snel onze setup mogelijkheden!

MEER LEZEN

WORKSHOP TARIEVEN

1 Workshop

60-90 minuten per workshop

€150,-

2 Workshops

60-90 minuten per workshop

€250,-*

3 Of meer workshops

60-90 minuten per workshop

€350,-*

GOOD TO KNOW

  • Wil je graag een extra workshopdocent aanwezig tijdens je workshop of activiteit? Dat kan! Veiligheidshalve is het verplicht om bij groepen groter dan 20 personen een éxtra freerunning docent erbij te boeken. Voor een extra docent berekenen wij de volgende meerprijs:
    Halve dag tarief (workshop <4 uur) + €175,00
    Gehele dag tarief (workshop >4 uur)  + €275,00 
  • *Mits de workshops op dezelfde dag plaatsvinden.
  • Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw en exclusief reiskosten (€ 0,30 cent per kilometer) vanaf Zwolle.
  • Een lessenreeks is te boeken vanaf 3 workshops die gepland zijn over verschillende dagen.
  • Wil je ons graag boeken voor een show of optreden? Neem dan contact met ons op. Wij denken met je mee en schrijven een offerte op maat voor je uit.

Elevation: The action or fact of raising or being raised to a higher level, state, or position.

Dictionary