Trainen in een veilige sfeer met ruimte voor plezier en ontwikkeling.

Iedereen kan freerunnen, dus jij ook! We stimuleren elkaar tijdens de trainingen. Zo helpen we elkaar om grenzen te verleggen en je angst te overwinnen, creatief te zijn en het maximale uit jezelf te halen!

Tijdens onze lessen richten we ons op de belangrijke aspecten van freerunnen;
– mentale ontwikkeling (mindset),
– lichamelijke ontwikkeling en
– sociale ontwikkeling.

Een veilige sfeer in de lessen en ruimte voor plezier en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Onze trainingen zijn methodisch opgebouwd en worden gegeven door ervaren freerunners en assistent trainers.

Wist je dat… we voor de jonge freerunners van 4 tot 7 jaar ook lessen aanbieden? Zit freerunning echt in het bloed van je kind, kom dan eens langs in Zwolle! Lees dan verder op de EFKIDS pagina.

Freerunnen bij jou in de buurt!

Wij geven freerunning lessen in Overijssel en Gelderland. Check op de kaart of wij bij jouw in de buurt zitten en kom eens langs!

Challenge your limits!

Onze tarieven

✔ Géén inschrijfkosten bij EF! (t.w.v. €15,-)

Contributie: Als lid betaal je bij ons een vast seizoensbedrag. Dit bedrag kunt u in één keer of in 12 termijnen betalen, per automatische incasso.

Toelichting op de contributie:
De contributie is opgebouwd uit de kosten voor zaalhuur, EF-docenten en een toffe eindjam (exclusief voor de leden van EF!)
Het ondergenoemde bedrag is voor één seizoen verdeeld over 12 maanden. In de vakanties betaalt u dus gewoon contributie. Omdat het belangrijk is dat alle kinderen kunnen sporten, zijn er instanties, die het lidmaatschap mogelijk maken voor ouders met beperkte financiële middelen. Wij werken hiermee samen.

Alle locaties van 8+

1 uur per week

€25,00

Per persoon per maand
(€300,00 per seizoen)

Alle locaties van 8+

2 uur per week

€42,50

Per persoon per maand
(€510,00 per seizoen)

EFKIDS (4-7jaar)

1 uur per week

€30,00

Per persoon per maand
(€360,00 per seizoen)

Elevation: The action or fact of raising or being raised to a higher level, state, or position.

Dictionary