Freerunnen op jouw feestje!

Een verjaardag om nooit te vergeten is natuurlijk een freerunning feestje! Vier je verjaardagfeest op locatie of in een gymzaal ingericht door onze freerunners! Tijdens een freerunfeestje leer je samen met je vriendjes wat freerunnen inhoudt. Flips, vaults en sprongen maken, alle tricks worden geoefend! De feestjes worden gegeven door supertoffe freerunners die jou veel kunnen leren en laten zien! Let’s get this party started!

Wat gaan we doen?

Wij verzorgen in een mooie zaal een leuke en leerzame workshop van 1,5 uur waarin je de basics van freerunning en extra’s aangeleerd krijgt. Deze geleerde vaardigheden worden natuurlijk geoefend, maar ook ingezet tijdens een aantal leuke spellen, zoals parkour tikkertje en parkour trefbal. Ook is er tijd om samen met je vrienden vrij te trainen op het gehele parcours.
Aan het einde van het feestje krijgt de jarige een gaaf EF-polsbandje van ons cadeau!

Flipping amazing

WIL JE GRAAG EEN COMPLEET VERZORGD FEESTJE? BESTEL DAN DE EF-GOODIEBAG ERBIJ. DEZE BAG GEVULD MET EEN ELEVATION FREERUN POLSBANDJE T.W.V. €3,35 PER STUK, STICKERS, DRINKEN, EEN ZAKJE CHIPS EN EEN PRECISSION CHALLENGE-KAART VOOR IEDER VRIENDJE MAAKT HET FEEST NOG SPECIALER!

Onze feestjes zijn exclusief de reiskosten van de EF-docenten. Wij zoeken naar een EF-docent die beschikbaar is bij jouw in de buurt! 

BOEK NU HET EF-FEEST PAKKET
VOOR € 180,-

Les van een professionele freerunner

Inclusief zaalhuur

1,5 uur durende workshop op maat

t/m 10 kinderen inclusief de jarige

Elevation Freerun bandje voor de jarige

Optioneel: EF-Goodiebag (+ eenmalig €25,-)

VRIJBLIJVEND FREERUN FEEST AANVRAGEN