Gefocust, serieus en op spelenderwijs de basis van freerunning ontdekken.

Als enige aanbieder in Nederland zijn wij in januari 2019 begonnen met het geven van kidslessen. Freerunning wordt vaak gegeven vanaf 8 jaar en dit vinden wij jammer.

Kinderen kunnen op jonge leeftijd al heel goed kennis maken met freerunning! Dit, omdat ze al meer kunnen dan je misschien denkt en motorisch zeker genoeg ontwikkeld zijn om freerunning te beoefenen! Het is een stoere sport, waarin ze hun energie kwijt kunnen. Stap voor stap leren ze hun grenzen op te zoeken en nét een stapje verder te gaan. Kinderen pakken de de basis van freerunnen heel snel op en zo kunnen ze jonger al op een hoger niveau komen.

Er is in deze lessen veel ruimte voor het kind – ze leren nieuwe dingen en mogen zelf uitproberen.

WACHTLIJST EFKIDS 6/7 jaar

Op dit moment is het uur van 6/7 jaar (11.00-12.00 uur volgeboekt). Voor dit uur hanteren wij een wachtlijst. Scroll verder om je vrijblijvend aan te melden op deze wachtlijst!

AANMELDEN PROEFLES

EFKIDS LESSEN IN ZWOLLE!

Op onze locatie in Zwolle bieden wij freerunning lessen aan voor jonge kinderen. Tijdens de les maken we gebruik van onder andere matten, kasten, banken, springblokken en trampolines. De kinderen leren hoe ze goed moeten rollen, hoe ze als een echte freerunner over een parcours springen en hoe zij obstakels kunnen overwinnen. We starten de les met een warming up en we behandelen daarna verschillende ‘freerun onderdelen.’ Met hulp van de docent en assistent-docenten is er ook altijd tijd om een toffe salto te doen!

PRAKTISCH:

 • We hanteren twee leeftijdsgroepen:
  4 & 5 jaar: van 10.00-11.00 uur
  6 & 7 jaar: van 11.00-12.00 uur
 • Je kan gebruik maken van 2 gratis proeflessen. Bekijk de jaarplanning voor de lesdagen, vakanties, feestdagen en de Final Jam (seizoensafsluiting exclusief voor leden)

EFKIDS Zwolle (6/7 jaar) volgeboekt!

Onze EFKIDS groepen lopen hard. Graag willen we jullie allemaal verwelkomen, maar vanwege de veiligheid en de persoonlijke aanpak in de les, kunnen wij op dit moment geen nieuwe proeflessers toelaten. Wij zijn daarom genoodzaakt om te werken met een wachtlijst voor de groep van 6/7 jaar. Meld je vrijblijvend aan op onze wachtlijst, en wij nemen contact met je op, zodra er weer een plekje vrijkomt. We hopen je te zien!

NB: Wil je jouw zoon of dochter van 7 jaar aanmelden voor een proefles? Dan nodigen we je graag uit voor onze 8+ groep op dinsdagavond. Dit is onze doorstroomgroep en daar zijn ze van harte welkom om een proefles mee te draaien!

JA, IK WIL EEN PLEKJE OP DE WACHTLIJST

Kies het abonnement dat bij jou past!

superflex abonnement

42,50

per maand
  • lessen 4 t/m 7 jaar, 1x per week
  • super flexibel, perfect om het freerunnen te proberen
  • na 1 maand, op elk moment direct opzegbaar
  • opzeggen voor de 1e dag van de nieuwe maand
  • 50% korting op een strippenkaart voor het vrij trainen in de Academy in Enschede!

INSCHRIJVEN

halfjaar abonnement

37,50

per maand
  • lessen 4 t/m 7 jaar, 1x per week
  • geen lange contracten, maar wel genieten van sport
  • na 6 maanden, maandelijks opzegbaar
  • opzeggen voor de 1e dag van de nieuwe maand
  • 50% korting op een strippenkaart voor het vrij trainen in de Academy in Enschede!

INSCHRIJVEN

Jaar abonnementMeest gekozen

32,50

per maand
  • lessen 4 t/m 7 jaar, 1x per week
  • het hele jaar voordelig sporten en trainen
  • na 12 maanden, maandelijks opzegbaar
  • opzeggen voor de 1e dag van de nieuwe maand
  • 50% korting op een strippenkaart voor het vrij trainen in de Academy in Enschede!

INSCHRIJVEN

LIDMAATSCHAPSKOSTEN

De contributie is opgebouwd uit o.a. de kosten voor de Elevation Academy, het onderhoudt, onze EF-trainers , administratieve kosten en natuurlijk onze FINAL JAM! Deze seizoensafsluiting organiseren we elk jaar exclusief voor EF-LEDEN. Een geweldige dag, in Raalte, met alle EF-locaties en EF-trainers, waarin we trainen en connecten.

WAT ALS HET LIDMAATSCHAP TE DUUR IS?

Omdat het belangrijk is dat alle kinderen kunnen sporten, zijn er instanties, die het lidmaatschap mogelijk maken voor ouders met beperkte financiële middelen. Het is mogelijk om bij ons te komen trainen. Wil je hier meer over weten. Vraag gerust!

PROGRESS TOGETHER!

''Jong geleerd is oud gedaan.'' Je zal je erover verbazen hoeveel jonge kinderen al kunnen (leren!). Elke keer weer een feest om van te genieten tijdens de lessen.

David Damdocent kidslessen