Gefocust, serieus en op spelenderwijs de basis van freerunning ontdekken.

Als enige aanbieder in Nederland zijn wij in januari 2019 begonnen met het geven van kidslessen. Freerunning wordt vaak gegeven vanaf 8 jaar en dit vinden wij jammer.

Kinderen kunnen op jonge leeftijd al heel goed kennis maken met freerunning! Dit, omdat ze al meer kunnen dan je misschien denkt en motorisch zeker genoeg ontwikkeld zijn om freerunning te beoefenen! Het is een stoere sport, waarin ze hun energie kwijt kunnen. Stap voor stap leren ze hun grenzen op te zoeken en nét een stapje verder te gaan. Kinderen pakken de de basis van freerunnen heel snel op en zo kunnen ze jonger al op een hoger niveau komen.

Er is in deze lessen veel ruimte voor het kind – ze leren nieuwe dingen en mogen zelf uitproberen.

AANMELDEN PROEFLES

EF KIDS LESSEN IN ZWOLLE!

Op onze locatie in Zwolle bieden wij freerunning lessen aan voor jonge kinderen. Tijdens de les maken we gebruik van onder andere matten, kasten, banken, springblokken en trampolines. De kinderen leren hoe ze goed moeten rollen, hoe ze als een echte freerunner over een parcours springen en hoe zij obstakels kunnen overwinnen. We starten de les met een warming up en we behandelen daarna verschillende ‘freerun onderdelen.’ Met hulp van de docent en assistent-docenten is er ook altijd tijd om een toffe salto te doen!

PRAKTISCH:

  • Wij hebben 1 leeftijdsgroep van 4 t/m 7 jaar die is verdeeld over 2 lesuren. Namelijk: elke zaterdag  van 10:00-11:00 uur en van 11:00-12:00 uur. Je kunt op het proeflesformulier zelf kiezen op welk tijdstip jij je kind aan wil melden.
  • Je kan gebruik maken van 2 gratis proeflessen. Daarna kost het kidsfreerunning abonnement €30,00 per maand.
  • Bekijk de jaarplanning voor de lesdagen, vakanties, feestdagen en de Final Jam (seizoensafsluiting – exclusief voor leden)

PROGRESS TOGETHER!

''Jong geleerd is oud gedaan.'' Je zal je erover verbazen hoeveel jonge kinderen al kunnen (leren!). Elke keer weer een feest om van te genieten tijdens de lessen.

David Damdocent kidslessen