Onze Missie

Our Mission Statement

Wij willlen een draagvlak zijn in de freerun community en daarbij op een veilige en adequate manier de filosofie en principes van Parkour en Freerunning doorgeven.

Elevation Freerun is gefundeerd op het relationele aspect: wij vinden het erg belangrijk een veilige omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.
Daarbij werken wij vanuit de gedachtegang dat iedereen waardevol is en dat iedereen recht heeft op het kunnen ontwikkelen van zichzelf. Daarom ligt de nadruk bij Elevation Freerun op persoonlijk contact en individuele aandacht.

Zowel fysiek, mentaal als sociaal groeien en ontwikkelen door met elkaar aan je eigen doelen te werken.

Onze Visie

Our Vision

Wij streven er naar om draagvlak te creëren voor de Freerun Community in de regio en een plek te zijn waar wij onze passie kunnen delen met de jongeren.
We willen een  plek zijn waar beoefenaars van alle verschillende niveaus kunnen trainen. Het gaat ons niet alleen om het trainen, maar ook om een community te zijn.

Elevation Freerun streeft er daarnaast naar om een begrip te worden binnen en buiten Nederland, en in de toekomst een eigen in- en outdoor gym(s) te realiseren om te zorgen voor maximale potentie ontwikkeling.