Compassion Nederland

Wij als Elevation Freerun hebben ervoor gekozen om partners te worden met CompassionNL. Deze organisatie zet zich in om kinderen uit armoede te bevrijden. Wij geloven dat vooruitgang en elkaar helpen groeien naar het volgende niveau, zich niet beperkt tot het hier en nu. Maar dat we diegene die het minder getroffen heeft, ook mogen optillen!

DUS! Hoe meer leden Elevation Freerun heeft, hoe meer kinderen er gered worden uit armoede!

Ontmoet deze Kinderen!

“In mij is het verlangen ontstaan om onze naam en ons motto; "Progress Together" ook daadwerkelijk uit te dragen in de identiteit van Elevation Freerun”

David DamOprichter

3

Gered uit armoede!

Wat voor verschil maak jij als je lid bent bij ons?

Door jouw deelname bij EF, kunnen wij kinderen sponsoren! De kinderen worden opgenomen in een project van Compassion, waar ze voldoende te eten krijgen, naar school kunnen, medische zorg krijgen & veilig kunnen opgroeien! Zo hebben ze meer kans op een betaalde baan en leren om zelfredzaam te worden, om zo de cirkel van armoede te doorbreken!

Klik HIER als je meer wil weten over de organisatie Compassion!

He, en wil jij ook wat leuks doen voor de kinderen die we steunen of voor gezinnen die nog geen hulp krijgen? Denk dan aan een Compassion cadeau! Een geit, babybox of timmergereedschap zijn voorbeelden van cadeaus die van grote waarde zijn in extreme armoede.

Compassion cadeau